Våre skoler og videreutdanninger

Vi har flere opplæringtilbud som er samlet i ferdige pakker. Skolene gir deg en bred kompetanseheving innen spesifikke fagområder.

Skolene er modulbaserte, og gir stor fleksibilitet med hensyn til fremdrift og rekkefølge for gjennomføringen. Man kan også velge å gjennomføre enkelte av modulene.

HMS Verneingeniørskolen

HMS Verneingeniørskolen er et utdanningstilbud for HMS-personell og linjeledere i alle typer virksomheter, personer som jobber i bedriftshelsetjenesten og andre som ønsker solid kompetanse innen helse, miljø og sikkerhet.

Gå til HMS Verneingeniørskolen
Kvalitetslederskolen

Kvalitetslederskolen er utviklet spesielt for deg som har leder-/mellomlederfunksjon, og som jobber med kvalitetsrelatert arbeid innenfor leveranse av produkter og tjenester.

Gå til Kvalitetslederskolen
Leanskolen

Leanskolen er et tilbud til deg som ønsker å lære mer om Lean og om hvordan Lean-tankegangen kan bidra til å forbedre og effektivisere din bedrift.

Gå til Leanskolen
Sveiseskolen

Sveiseskolen er en veletablert utdanning for deg som vil bli sertifisert sveiser. Denne kompetansen er sterkt etterspurt i olje- og gassindustrien samt mekanisk industri. Skolen er beregnet på nybegynnere i sveisefaget, eller deg som søker en helt ny karriere.

Gå til Sveiseskolen
Sveiseinspektør NS 477

Vi er godkjent opplæringsinstans innen Sveiseinspektør iht. standard NS 477, Internasjonal sveiseinspektør (IWI) og sveisekoordinator (IWS). Du får dokumentert din kompetanse innen fagområdene, og kan kombinere tre utdannelser i ett.

Gå til Sveiseinspektør iht. NS 477
Utdanning som NDT-operatør

Bli NDT-operatør. Vi har NDT-kurs for de fleste metodene innen faget. NDT-skolen passer for de fleste. Utdanningen er populær blant sveisere som vil utvide karrieren sin, men vi har også mange som omskolerer seg fra helt andre yrker. 

Gå til Utdanning som NDT-operatør
Mellomlederskolen

Gjennom 20 år har Kiwa Teknologisk Institutt hjulpet mellomledere med å videreutvikle deres lederegenskaper.

Gå til Mellomlederskolen
Kontakt oss
Kurssenteret

Tlf (+47) 934 48 987

Send e-post
 
Kiwa samarbeider med BUS

Kiwa Teknologisk Institutt og BUS har utviklet en løsning for automatisk innlesing av kalibreringsbevis i BUSkvalitet2. Det gir ditt bilverksted enkel administrasjon av kalibrering.

Hva er nytt i ISO 9001:2015?

Verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring, ISO 9001, står ovenfor betydelige endringer. I dette kurset lærer du mer om hvordan endringene vil påvirke din bedrift.

Kurskatalogen for 2018

Kurskatalogen for 2018 er her, med mange spennende kurstitler. Kiwa Teknologisk Institutt har 100 års erfaring som kursleverandør og kan utvikle faglig og pedagogisk sterke kurs innen våre fagområder.